Emberségek

Emberségek

Szájkendő

2022. január 29. - Sarcmadillo

A minap ülök a villamoson, lehajtott fejjel nyomkodom a telefonom.

Észlelem, hogy leül valaki velem szemben, ugyanis roppant erős dohányszagot áraszt. Felnézek: egy középkorú férfi, maszkban, mint mindenki más. Visszatérek a telefonom képernyőjéhez.

Egyszer csak "orrfújás hangot" hallok. Ránézek a szemben ülő férfira, ugyanis felőle jött a hang. Abban a pillanatban megismétlődik az esemény.

Zsebkendő sehol, csak a maszk van az arca előtt...  Kétségbeesetten próbálok alternatívákat kigondolni arra, mi is történhetett az imént, a szemem látttára: Biztosan csak krákog vagy be van dugulva az orra, esetleg egyéb problémája van, azt nem csinálhatta, amit gondolok! Nem lehet!

Nem akarok többet ránézni, de nem bírom megállni: a szemem sarkából látom, hogy a maszkja alján a nyakát törölgeti egy zsebkendővel...

A bejegyzés trackback címe:

https://embersegek.blog.hu/api/trackback/id/tr3016909952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása